The Gunners

Arsenal

We are the Gunners!

Koe Arsenal Lontoon sydämessä


Arsenal on Lontoon ylpeys ja intohimo, joka on muokannut jalkapallon historiaa. Joukkue on toinen Pohjois-Lontoon suurista, ja yksi Englannin menestyneimmistä jalkapalloseuroista. Arsenal on noussut Mikel Artetan johdolla takaisin taistelemaan Valioliigan kärkisijoista. Nuorta joukkuetta on rakennettu pitkään, ja viime kausilla fanit ovat päässeet nauttimaan pitkän odotuksen jälkeen voitoista ja laadukkaasta jalkapallosta. Peliä johtavat nuoret huippupelaajat, kuten Bukayo Saka, William Saliba, Martin Odegaard ja Gabriel Jesus. Valitse oma Arsenal ottelumatkasi ja koe Emirates Stadium.

 

hinnat alkaen730€
Tutustu vaihtoehtoihin
Omatoimimatka Elämys Sportin sopimushinnoilla
Paketti sisältää aina majoituksen ja viralliset otteluliput
Voit varata matkapaketin myös lentojen kanssa
Elämys Sportin asiantunteva asiakaspalvelu tukenasi matkan aikana
Koe Lontoo ja huikea Emirates Stadium

Varaa haluamasi matkapaketti:

 

Dynaamisen varausjärjestelmän avulla voit etsiä itsellesi sopivimmat lennot ja majoituksen haluamallesi ajankohdalle. Valittavanasi ovat seuraavat paketit: virallinen ottelulippu + majoitus tai virallinen ottelulippu + majoitus + lennot.

Huomioi varatessasi matkapakettia:

 

Huomioithan matkoja varatessasi, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2kk ennen ottelua. Ottelun ajankohta voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaat matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai-tiistai -matkan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

 

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Valitse ottelupaketti

Valitse Arsenal ottelupaketti


Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron, Mastercard -korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

28/12/2023

Aika vahvistettu

Arsenal - West Ham

Valioliiga, Emirates Stadium
03/02/2024

Aikaa ei vahvistettu

Arsenal - Liverpool

Valioliiga, Emirates Stadium
02/04/2024

Aikaa ei vahvistettu

Arsenal - Luton Town

Valioliiga, Emirates Stadium
13/04/2024

Aikaa ei vahvistettu

Arsenal - Aston Villa

Valioliiga, Emirates Stadium
04/05/2024

Aikaa ei vahvistettu

Arsenal - Bournemouth

Valioliiga, Emirates Stadium
19/05/2024

Aikaa ei vahvistettu

Arsenal - Everton

Valioliiga, Emirates Stadium
Katso mitä kaikkea voit tehdä kohteessa

Elämykset Lontoossa


Täydennä lomaasi kohteen elämyksillä ja aktiviteeteilla. Huomioi, että retket ovat kansainvälisiä ja opastuskielet vaihtelevat tuotteittain. Jotkut retket edellyttävät vielä erillistä yhteydenottoa palveluntuottajaan, jolla varmistetaan esim. noutopaikka ja -aika. Kaikki tarvittava tieto varaukseen liittyen on voucherissa, joka toimitetaan päävaraajan sähköpostiin.