18.-22.7.2024 Hungaroring
Formula 1 Budapest Unkarin GP / LOPPUUNMYYTY
Hungaroring Unkarin GP

Varmista paikkasi suomalaisten kisaan Budapestiin!


Lähde mukaamme katsomaan Unkarin osakilpailua Hungaroringin radalle. Hungaroringin rata sijaitsee muutaman kilometrin päässä Unkarin pääkaupunkista Budapestistä. Unkarin Grand Prix on ollut pitkään suomalaisten formulafanien suosiossa. Budapestissa riittää paljon nähtävää, joten matkaan kannattaa lähteä jo torstaina, jotta ehdit näkemään myös kaupunkia.

Peruspaketti sisältää aluelipun. Lisämaksusta on valittavissa myös eri katsomovaihtoehtoja. Ratakuljetuksemme vievät sinut lauantaina ja sunnuntaina aamulla hotellilta radalle ja tuovat sieltä illalla takaisin.

LoppuunmyytyKysy peruutuspaikkoja toimistolta
3 tai 4 yön majoitus valitsemassanne hotellissa
Valitsemanne lennot
Lentokenttäkuljetukset
Ratakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina
Suomalaiset matkanjohtajat
Virallinen kisalippu

Hungaroring

Unkarin GP kilpaillaan Hungaroring-radalla, joka sijaitsee noin 20 kilometriä Budapestin keskustasta itään. Ratakuljetukset hotelleilta la ja su.

Oikea kisavarustus

Kävelymatkat katsomoihin voivat olla pitkiä, joten varaa mukaan hyvät kengät. Kisaradalle kannattaa ottaa mukaan auringolta ja sateelta suojaava varustus. Tunnusta väriä!

Tutustu kaupunkiin

Formula 1 -matka tarjoaa myös tilaisuuden tutustua Budapestin upeisiin nähtävyyksiin ja kulttuuriin. Käy esimerkiksi Budan linnassa, Tonavan rannalla tai nauti paikallisesta ruoasta.

Matkapaketit loppuunmyyty

Pyydä tarjousta F1-matkasta Budapestiin


Matkapaketit Budapestiin loppuunmyyty. Kysy peruutuspaikkoja toimistoltamme sähköpostitse myynti@elamyssport.com tai puhelimitse 09 2510 2030.