The Blues

Chelsea

Sinivalkoisen voiton polku

Sinivalkoisten sankarien tarina menestyksestä ja intohimosta


Chelsea FC pelaa kotiottelunsa Stamford Bridgellä, Lontoossa. Vuonna 1905 perustettu jalkapalloseura nousi Valioliigan eliittiin vuonna 2003, kun venäläinen Roman Abramovits osti seuran. Abramovitsin aikakaudella (2003-2022) seura panosti merkittäviä summia pelaajahankintoihin ja vaikka valmentajia vaihdettiin tiuhaan tahtiin, nähtiin menestystä silti. Seura on voittanut 2003 vuoden jälkeen useita Valioliigan mestaruuksia, Mestarien liigan ja monia muita pokaaleja.

Lontoo tarjoaa täydellisen mahdollisuuden viettää pidempikin kaupunkiloma, johon yhdistää huippujalkapallo. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaupungista paljon: laaja kulttuuri- ja museotarjonta, kuninkaalliset nähtävyydet, monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä elävä pubikulttuuri. Futismatkalle voi hyvillä mielin ottaa vaikka koko perheen mukaan, sillä jokaiselle löytyy varmasti tekemistä!

hinnat alkaen625€
Tutustu vaihtoehtoihin
Omatoimimatka Elämys Sportin sopimushinnoilla
Paketti sisältää aina majoituksen ja viralliset otteluliput
Voit varata matkapaketin myös lentojen kanssa
Elämys Sportin asiantunteva asiakaspalvelu tukenasi matkan aikana
Koe Stamford Bridge Stadion ja pelipäivän tunnelma
Tutustu Lontoon lukuisiin museoihin ja gallerioihin, kuten British Museum ja Tate Modern. Nauti maailmanluokan teatteriesityksistä West Endillä
Tutustu Lontoon ikonisiin nähtävyyksiin, kuten Tower of London ja Buckinghamin palatsi

Varaa haluamasi matkapaketti:

 

Dynaamisen varausjärjestelmän avulla voit etsiä itsellesi sopivimmat lennot ja majoituksen haluamallesi ajankohdalle. Valittavanasi ovat seuraavat paketit: virallinen ottelulippu + majoitus tai virallinen ottelulippu + majoitus + lennot.

Huomioi varatessasi matkapakettia:

 

Huomioithan matkoja varatessasi, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2kk ennen ottelua. Ottelun ajankohta voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaat matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai-tiistai -matkan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

 

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Valitse ottelupaketti

Valitse Chelsea matkapaketti


Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron, Mastercard -korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

03/02/2024

Aikaa ei vahvistettu

Chelsea - Wolverhampton

Valioliiga, Stamford Bridge
09/03/2024

Aikaa ei vahvistettu

Chelsea - Newcastle

Valioliiga, Stamford Bridge
30/03/2024

Aikaa ei vahvistettu

Chelsea - Burnley

Valioliiga, Stamford Bridge
03/04/2024

Aikaa ei vahvistettu

Chelsea - Manchester United

Valioliiga, Stamford Bridge
13/04/2024

Aikaa ei vahvistettu

Chelsea - Everton

Valioliiga, Stamford Bridge
04/05/2024

Aikaa ei vahvistettu

Chelsea - West Ham

Valioliiga, Stamford Bridge
19/05/2024

Aikaa ei vahvistettu

Chelsea - Bournemouth

Valioliiga, Stamford Bridge
Katso mitä kaikkea voit tehdä kohteessa

Elämykset Lontoossa


Täydennä lomaasi kohteen elämyksillä ja aktiviteeteilla. Huomioi, että retket ovat kansainvälisiä ja opastuskielet vaihtelevat tuotteittain. Jotkut tuotteet edellyttävät vielä erillistä yhteydenottoa palveluntuottajaan, jolla varmistetaan esim. noutopaikka ja -aika. Kaikki tarvittava tieto varaukseen liittyen on voucherissa, joka toimitetaan päävaraajan sähköpostiin.