Koe saksalainen fanikulttuuri
Bundesliga
KOE INTOHIMOINEN KANNUSTUS, VISUAALISET TIFO-SHOW'T

Unohtumaton jalkapalloelämys Saksassa


Bundesligan otteluissa pääset kokemaan legendaarista saksalaista fanikulttuuria, huippujalkapalloa sekä maailman parhaita pelaajia. Bundesligan otteluissa fanit ovat intohimoisia ja äänekkäitä. Katsomot täyttyvät fanipaitoihin ja -huiveihin pukeutuneista ihmisistä, jotka laulavat kannustuslauluja ja huutavat joukkueidensa puolesta. Fanit eivät säästele ääntään ja tekevät parhaansa luodakseen kiehtovan tunnelman. Ennen ottelua ja sen aikana voit odottaa näkeväsi upeita tifo-show’ta. Faniryhmät järjestävät värikkäitä ja vaikuttavia koreografioita, joissa käytetään lippuja, kankaita ja savukoneita luomaan visuaalista ilotulitusta. Jalkapallo-otteluihin kuuluu oluen ja makkaran nauttiminen. Stadioneilla on monia kioskeja, joista voit ostaa paikallisia herkkuja ja juomia. Tämä on osa perinnettä, jota moni matkailija nauttii.

Elämys Sport tarjoaa dynaamisia matkapaketteja Bayern Munchenin ja Borussia Dortmundin otteluihin, jos toiveenasi on nähdä jonkun muun joukkueen otteluita, olethan yhteydessä niin voimme räätälöidä teille sopivan matkapaketin! Otteluliput ovat aina virallisia lippuja, joten otteluun pääseminen on taattua.

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: myynti@elamyssport.com.