Koe saksalainen fanikulttuuri

Bundesliga

Koe intohimoinen kannustus, visuaaliset tifo-show't

Unohtumaton jalkapalloelämys Saksassa


Bundesligan otteluissa pääset kokemaan legendaarista saksalaista fanikulttuuria, huippujalkapalloa sekä maailman parhaita pelaajia. Bundesligan otteluissa fanit ovat intohimoisia ja äänekkäitä. Katsomot täyttyvät fanipaitoihin ja -huiveihin pukeutuneista ihmisistä, jotka laulavat kannustuslauluja ja huutavat joukkueidensa puolesta. Fanit eivät säästele ääntään ja tekevät parhaansa luodakseen kiehtovan tunnelman. Ennen ottelua ja sen aikana voit odottaa näkeväsi upeita tifo-show’ta. Faniryhmät järjestävät värikkäitä ja vaikuttavia koreografioita, joissa käytetään lippuja, kankaita ja savukoneita luomaan visuaalista ilotulitusta. Jalkapallo-otteluihin kuuluu oluen ja makkaran nauttiminen. Stadioneilla on monia kioskeja, joista voit ostaa paikallisia herkkuja ja juomia. Tämä on osa perinnettä, jota moni matkailija nauttii.

 

Elämys Sport tarjoaa dynaamisia matkapaketteja Bayern Munchenin ja Borussia Dortmundin otteluihin, jos toiveenasi on nähdä jonkun muun joukkueen otteluita, olethan yhteydessä niin voimme räätälöidä teille sopivan matkapaketin! Otteluliput ovat aina virallisia lippuja, joten otteluun pääseminen on taattua.

 

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: myynti@elamyssport.com.

Huippujalkapalloa ja tunnelmaa

Koe Bayern Munchenin ja Borussia Dortmundin kotistadionien taika


Image
Die Bayern

Bayern München

Vuonna 1900 perustettu Saksalainen jalkapallojätti on voittanut Bundesligan mestaruuden yli 30 kertaa. Tämän lisäksi seura on moninkertainen Champions Leaguen voittaja. Tunnelma Bayernin kotiotteluissa on parasta Saksalaista fanikulttuuria, rummut soivat ja kannatuslaulut raikuvat. Lähde kokemaan tämä mahtava huippujalkapalloa tarjoava elämys!
alk. /hlö450 €
Tutustu ja varaa
Image
Die Schwarzgelben

Borussia Dortmund

Borussia Dortmundin jalkapallo on aina nopeatempoista ja hyökkävää ja tunnelma stadionilla maailman kuulua. Dortmundin keltainen seinä on legendaarinen huikeasta kannatuksesta mitä se joukkueelleen antaa pelistä toiseen.
alk. /hlö365 €
Tutustu ja varaa