Maailman seuratuin futisliiga
Valioliiga
Lähde seuraamaan maailman parasta jalkapallosarjaa!

Matkapaketit Valioliigapeleihin


Maailman seuratuin futisliiga Valioliiga tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikille jalkapallon ystäville sekä mahdollisuuden nähdä maailman parhaita pelaajia viheriöllä. Elämys Sport järjestää räätälöidyt matkapaketit Valioliigan suurimpien joukkueiden kotipeleihin. Matkapaketit Valioliigapeleihin sisältävät aina virallisen ottelulipun ja majoituksen sekä valintasi mukaan myös lennot – matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua!

Huomioithan matkaa varatessasi, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta noin 2 kuukautta ennen ottelua. Ottelun ajankohta voi liikkua viikonlopun sisällä (ottelun siirtyminen myös maanantaille mahdollista), joten jos varaat matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai–tiistai -matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämyksen asiantuntijoilta.

Varaa oma räätälöity matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: myynti@elamyssport.com tai 09 2510 2030 (pvm/mpm).

Koe Valioliigajättiläiset paikan päällä

Valioliigan joukkueet


The Gunners

Arsenal

Arsenal on Lontoon ylpeys ja intohimo, joka on muokannut jalkapallon historiaa. Joukkue on toinen Pohjois-Lontoon suurista, ja yksi Englannin menestyneimmistä jalkapalloseuroista. Arsenal on noussut Mikel Artetan johdolla takaisin taistelemaan Valioliigan kärkisijoista.
alk. / hlö

870 €

Tutustu ja varaa
The Blues

Chelsea

Chelsea FC pelaa kotiottelunsa Stamford Bridgellä, Lontoossa. Vuonna 1905 perustettu jalkapalloseura nousi Valioliigan eliittiin vuonna 2003, kun venäläinen Roman Abramovits osti seuran. Abramovitsin aikakaudella (2003-2022) seura panosti merkittäviä summia pelaajahankintoihin ja vaikka valmentajia vaihdettiin tiuhaan tahtiin, nähtiin menestystä silti. Seura on voittanut 2003 vuoden jälkeen useita Valioliigan mestaruuksia, Mestarien liigan ja monia muita pokaaleja.
alk. / hlö

720 €

Tutustu ja varaa
The Reds

Liverpool

”You’ll never walk alone” kaikuu Anfieldin katsomossa ennen ottelua, kun intohimoiset fanit kannustavat joukkuettaan koko sydämellään. Jürgen Kloppin aikakausi on tuonut tämän perinteikkään seuran takaisin aivan jalkapallon huipulle, josta osoituksena toimivat Mestarien liigan sekä Valioliigan mestaruudet.
alk. / hlö

665 €

Tutustu ja varaa
The Citizens

Manchester City

Lähde nauttimaan huippujalkapallosta sekä Citizens-fanien mukaan aidosta manchesterilaisesta jalkapallojoukkueesta. Manchester City pelaa kotiottelunsa Etihad Stadiumilla Manchesterissa. Tämä perinteikäs seura pelaa taattua Pep Guardiolan futista, jossa pallo liikkuu ja otteluita dominoidaan hallinnalla sekä häikäisevällä hyökkäyspelillä.
alk. / hlö

410 €

Tutustu ja varaa
The Red Devils

Manchester United

Koe Old Trafford ja tule kannustamaan ystäviesi ja perheesi kanssa Manchester Unitedia Valioliigaotteluun! Lue lisää Manchester Unitedin ottelupaketeista ja lippuvaihtoehdoista. Kysy meiltä myös mahdollisuuksista rakentaa ryhmällesi VIP-elämys
alk. / hlö

450 €

Tutustu ja varaa
Spurs

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur FC lukeutuu englantilaisen jalkapalloilun huippuseuroihin, joka on viime vuosina taistellut kärkisijoista niin Valioliigassa kuin Mestareidenkin liigassa. Tottenhamin tavoitteena on nousta jälleen tällä kaudella Valioliigan huipulle ja taistella mestaruudesta.
alk. / hlö

540 €

Tutustu ja varaa