Huuhkajat, Valioliiga, La Liga ja Bundesliga -matkat
Jalkapallomatkat huippumatseihin
UUTUUS – RÄÄTÄLÖI OMA FUTISMATKASI

Matkapaketit Euroopan huippusarjoihin ja Huuhkajien vieraspeleihin


Elämys Sport tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähteä kokemaan upeita jalkapalloelämyksiä ympäri maailman! Tarjontaamme kuuluu niin Huuhkajien vieraspelit, kuin myös eurooppalaiset huippusarjat: Valioliiga, LaLiga, Serie A, Bundesliga sekä arvokisat, Mestarien liiga ja monet muut yksittäiset tapahtumat. Kauttamme saat samassa paketissa viralliset otteluliput, hotellin mielesi mukaan sekä sopivat lennot.

Voit rakentaa Elämys Sportin dynaamisessa hakukoneessa mieleisesi matkapaketin. Lippu parhailta paikoilta valitsemaasi otteluun sisältyy aina pakettiin, mutta voit valita itse ajankohdan, lennot ja majoituksen reaaliaikaisesti tarjolla olevasta valikoimasta. Hae hakukoneesta sopivat päivät, ja valitse itsellesi paras majoitus. Kokeile rakentaa oma pakettisi ja kysy meiltä apua tarpeen mukaan!

Asiakaspalvelijamme auttavat teitä mielellään löytämään matkapaketit haluamiinne otteluihin. Autamme myös valitsemaan oikeat matkustuspäivät, jos otteluiden tarkkoja peliaikoja ei ole vielä julkaistu. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@elamyssport.com tai 09 2510 2030 (pvm/mpm).

Huuhkajat ja Euroopan huippuliigat

Huuhkajat, Valioliiga, LaLiga ja Bundesliga -matkat


Maailman seuratuin futisliiga

Valioliiga

Valioliiga tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikille jalkapallon ystäville. Maailman seuratuin futisliiga, Valioliiga tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikille jalkapallon ystäville sekä mahdollisuuden nähdä maailman parhaita pelaajia viheriöllä. Elämys Sport järjestää matkapaketteja Valioliigan suurimpien joukkueiden kotipeleihin
alk. / hlö

465 €

Tutustu joukkueisiin
Taitoa ja tunteita

La Liga

La Liga tarjoaa huippujalkapalloa, maailman parhaita pelaajia sekä intohimoista espanjalaista fanikulttuuria. Elämys Sport järjestää matkapaketteja suurseurojen, kuten FC Barcelonan, Real Madridin sekä Atletico Madridin kotipeleihin. Jos toiveenasi on nähdä jonkun muun joukkueen otteluita, olethan yhteydessä niin voimme räätälöidä teille sopivan matkapaketin
alk. / hlö

420 €

Tutustu joukkueisiin
Koe saksalainen fanikulttuuri

Bundesliga

Bundesligan otteluissa pääset kokemaan legendaarista saksalaista fanikulttuuria, huippujalkapalloa sekä maailman parhaita pelaajia. Bundesligan otteluissa fanit ovat intohimoisia ja äänekkäitä. Katsomot täyttyvät fanipaitoihin ja -huiveihin pukeutuneista ihmisistä, jotka laulavat kannustuslauluja ja huutavat joukkueidensa puolesta.
alk. / hlö

410 €

Tutustu joukkueisiin
Suomen jalkapallomaajoukkue

Huuhkajat

Elämys Sport on Suomen Palloliiton virallinen matkakumppani Huuhkajien vierasotteluihin.
alk. / hlö

695 €

Tutustu ja varaa
EM-kilpailut Saksassa

Jalkapallon EM-kisat 2024

Jalkapallon EM-lopputurnaus pelataan Saksassa 14.6.-14.7.2024. Ottelukaupunkeina toimivat Hampuri, Berliini, Düsseldorf, Gelsenkirchen, Dortmund, Köln, Leipzig, Frankfurt, Stuttgart sekä München.
alk. / hlö

1250 €

Tutustu ja varaa