Spurs
Tottenham Hotspur
Toinen Pohjois-Lontoon suurista

Tottenham Hotspurilla on rohkea visio tulevaisuudelle


Tottenham Hotspur FC lukeutuu englantilaisen jalkapalloilun huippuseuroihin, joka on viime vuosina taistellut kärkisijoista niin Valioliigassa kuin Mestareidenkin liigassa. Tottenhamin tavoitteena on nousta jälleen tällä kaudella Valioliigan huipulle ja taistella mestaruudesta. Seura onkin panostanut joukkueen kehittämiseen ja tehnyt useita pelaajahankintoja, kuten Bryan Gil’n ja Cristian Romeron. Tottenhamin tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu lisäksi uuden stadionin ja harjoituskeskuksen kehittäminen, jotta seura pystyy houkuttelemaan entistä enemmän huippupelaajia. Vuonna 1882 perustettu seura pelaa kotiottelunsa modernilla Tottenham Hotspur Stadiumilla Pohjois-Lontoossa. Tottenhamin otteluiden mieletön huuma kannattaa lähteä kokemaan paikan päälle!

Lontoo tarjoaa täydellisen mahdollisuuden viettää pidempikin kaupunkiloma, johon yhdistää huippujalkapallo. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaupungista paljon: mahtava kulttuuri- ja museotarjonta, kuninkaalliset nähtävyydet, huikeat ostosmahdollisuudet sekä elävä pubikulttuuri. Futismatkalle voi hyvillä mielin ottaa vaikka koko perheen mukaan, sillä jokaiselle löytyy varmasti mieluista tekemistä!

Tutustu vaihtoehtoihinHinnat alkaen 600 €
Omatoimimatka Elämys Sportin sopimushinnoilla
Paketti sisältää aina majoituksen ja viralliset otteluliput
Voit varata matkapaketin myös lentojen kanssa
Elämys Sportin asiantunteva asiakaspalvelu tukenasi matkan aikana
Koe Tottenham Hotspur Stadion ja pelipäivän tunnelma

Varaa haluamasi matkapaketti:

Dynaamisen varausjärjestelmän avulla voit etsiä itsellesi sopivimmat lennot ja majoituksen haluamallesi ajankohdalle. Valittavanasi ovat seuraavat paketit: virallinen ottelulippu + majoitus tai virallinen ottelulippu + majoitus + lennot.

Huomioi varatessasi matkapakettia:

Huomioithan matkoja varatessasi, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2kk ennen ottelua. Ottelun ajankohta voi siis liikkua viikonlopun sisällä (myös maanantai), joten jos varaat matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai-tiistai -matkan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Valitse ja varaa

Varaa Tottenham-matkapakettisi


Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron, Mastercard -korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

11/05/2024
Aika ei vahvistettu

Tottenham - Burnley

Valioliiga, Tottenham Hotspur Stadium