20.-24.6.2024 Circuit de Catalunya
Formula 1 Barcelona Espanjan GP / LOPPUUNMYYTY
Yhdistä formulaelämys ja kaupunkiloma

Varmista paikkasi vuoden 2024 Barcelonan kisaan!


Espanjan Grand Prix paikan päällä Barcelonassa! Matkalla ovat mukana suomalaiset matkanjohtajat. Barcelonassa riittää paljon nähtävää, joten matkaan kannattaa lähteä jo torstaina, jotta ehdit näkemään myös kaupunkia.

Voit valita majoituksen 3 tai 4 yöksi useista vaihtoehdoista Barcelonan keskustasta. Kaikki Barcelonan pakettimme ovat Norwegianin suorilla lennoilla.

Peruspaketti sisältää aluelipun. Lisämaksusta on valittavissa myös eri katsomovaihtoehtoja. Aluelipussa ei ole omaa katsomopaikkaa. Ratakuljetuksemme vievät sinut lauantaina ja sunnuntaina aamulla hotellilta radalle ja tuovat sieltä illalla takaisin.

Lähde mukaan kokemaan unohtumaton formulaelämys Espanjassa!

LoppuunmyytyKysy peruutuspaikkoja toimistolta
3 tai 4 yön majoitus valitsemassanne hotellissa
Valitsemanne lennot
Lentokenttäkuljetukset
Ratakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina
Suomalaiset matkanjohtajat
Virallinen kisalippu

Circuit de Catalunya

Circuit de Barcelona-Catalunya on moottorirata Kataloniassa Espanjassa. Radalla on ajettu Formula 1 -luokan Espanjan GP:tä kaudesta 1991 alkaen ja se on myös tämän kilpailuluokan tärkein testirata. Ratakuljetukset hotelleilta la ja su.

Oikea kisavarustus

Kävelymatkat katsomoihin voivat olla pitkiä, joten varaa mukaan hyvät kengät. Kisaradalle kannattaa ottaa mukaan auringolta ja sateelta suojaava varustus. Tunnusta väriä!

Tutustu kaupunkiin

Formula 1 -matka tarjoaa myös tilaisuuden tutustua Barcelonan upeisiin nähtävyyksiin ja kulttuuriin. Käy esimerkiksi Montjuïc-kukkulalla, Sagrada Famílialla tai La Ramblan kävelykadulla.

Matkapaketit loppuunmyyty

Pyydä tarjousta F1-matkasta Barcelonaan


Matkapaketit Barcelonaan loppuunmyyty. Kysy peruutuspaikkoja toimistoltamme sähköpostitse myynti@elamyssport.com tai puhelimitse 09 2510 2030.