The Citizens
Manchester City
Tasaisen ylivoimainen

Manchester City lähtee jokaiseen kauteen yhtenä ennakkosuosikeista


Manchester City pelaa kotiottelunsa Etihad Stadiumilla Manchesterissa. Tämä perinteikäs seura pelaa taattua Pep Guardiolan futista, jossa pallo liikkuu ja otteluita dominoidaan hallinnalla sekä häikäisevällä hyökkäyspelillä. Taivaansiniset on perinteisesti nähty Manchesterin joukkueista pienempänä, mutta viime vuosien menestys on kääntänyt tätä asetelmaa päälaelleen. Lähde nauttimaan huippujalkapallosta sekä Citizens-fanien mukaan aidosta manchesterilaisesta jalkapallojoukkueesta.

Manchester on kaupunkina tunnettu Englannin taide- ja korkeakoulutuksen keskuksena, josta monen britin mukaan saa myös maan parasta ruokaa. Manchesterin Northern Quarter tarjoaa maailmankuulua yöelämää, ja kaupunki tunnetaan lisäksi sen monista huppubändeistä ja artisteistaan. Matkan aikana kannattaa myös tutustua Kansalliseen jalkapallomuseoon (National Football Museum), joka sijaitsee aivan Manchesterin keskustassa.

Tutustu vaihtoehtoihinHinnat alkaen 710 €
Omatoimimatka Elämys Sportin sopimushinnoilla
Paketti sisältää aina majoituksen ja viralliset otteluliput
Voit varata matkapaketin myös lentojen kanssa
Elämys Sportin asiantunteva asiakaspalvelu tukenasi matkan aikana
Koe Etihad Stadionin ja pelipäivän tunnelma
Tutustu omatoimisesti Manchesterin kaupunkiin ja koe tärkeimmät käyntikohteet kuten National Football Museum, Science and Industry Museum, John Rylands Library, Chinatown, Castlefield Urban Heritage Park

Varaa haluamasi matkapaketti:

Dynaamisen varausjärjestelmän avulla voit etsiä itsellesi sopivimmat lennot ja majoituksen haluamallesi ajankohdalle. Valittavanasi ovat seuraavat paketit: virallinen ottelulippu + majoitus tai virallinen ottelulippu + majoitus + lennot.

Huomioi varatessasi matkapakettia:

Huomioithan matkoja varatessasi, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2kk ennen ottelua. Ottelun ajankohta voi siis liikkua viikonlopun sisällä (myös maanantai), joten jos varaat matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai-tiistai -matkan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Valitse ja varaa

Varaa Manchester City -matkapakettisi


Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron, Mastercard -korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

04/05/2024
Aika vahvistettu

Manchester City - Wolves

Valioliiga, Etihad Stadium
19/05/2024
Aika ei vahvistettu

Manchester City - West Ham United

Valioliiga, Etihad Stadium
17/04/2024
Aika vahvistettu

Manchester City - Real Madrid, Champions League

Champions League, Etihad Stadium