Los Colchoneros
Atletico Madrid

Atletico Madridin ottelupaketit


Club Atletico de Madrid on Espanjalainen suurseura maan pääkaupungista Madridista. Vuonna 1903 perustetun seuran palkintokaappiin kuuluu niin Europa League mestaruuksia kuin toistakymmentä La Ligan mestaruutta.

Madridin kaksi jalkapalloseuraa Real Madrid sekä Atletico Madrid kilpailevat La Ligassa omilla kotistadioneillaan. Pääkaupungin suurseurojen välinen paikalliskamppailu on molemmille seuroille yksi kauden suurimpia kohtaamisia. Atletico Madrid on perinteisesti nähty olevan se pienempi haastaja. Kuitenkin Diego Simeonen saavuttua joukkueen päävalmentajaksi, on seura pystynyt kääntämään maineensa ja noussut jalkapallon huipulle.

Madridissa yhdistät kätevästi kaupunkiloman ja huippujalkapallon. Espanjalaisen jalkapallokulttuurin lisäksi kaupungista löytyy tunnelmaa myös stadionin ulkopuolelta. Maan pääkaupungista löytyy tekemistä ja nähtävää useaksi päiväksi.

Tutustu vaihtoehtoihin
Omatoimimatka Elämys Sportin sopimushinnoilla
Paketti sisältää aina majoituksen ja viralliset otteluliput
Voit varata matkapaketin myös lentojen kanssa
Elämys Sportin asiantunteva asiakaspalvelu tukenasi matkan aikana

Varaa haluamasi matkapaketti:

Dynaamisen varausjärjestelmän avulla voit etsiä itsellesi sopivimmat lennot ja majoituksen haluamallesi ajankohdalle. Vallittavanasi ovat seuraavat paketit: virallinen ottelulippu + majoitus tai virallinen ottelulippu + majoitus + lennot.

Huomioi varatessasi matkapakettia:

Huomioithan matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 1kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai-tiistai matkan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Valitse ja varaa

Varaa Atletico Madrid matkapakettisi


Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron, Mastercard -korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.