Die Bayern
Bayern München

Bayern Münchenin ottelupaketit


Bayern München on Saksan menestynein jalkapalloseura, jonka kotipeleistä ei tunnelmaa puutu. Vuonna 1900 perustettu Saksalainen jalkapallojätti on voittanut Bundesligan mestaruuden yli 30 kertaa. Tämän lisäksi seura on moninkertainen Champions Leaguen voittaja. Tunnelma Bayernin kotiotteluissa on parasta Saksalaista fanikulttuuria, rummut soivat ja kannatuslaulut raikuvat. Lähde kokemaan tämä mahtava huippujalkapalloa tarjoava elämys!

München on Saksan kolmanneksi suuri kaupunki ja tarjoaa hienot puitteet kaupunkilomalle. Kaupunki tunnetaan erityisesti vuosittaisesta Oktoberfestista, joka vetää turisteja kaupunkiin ympäri maailman.

Tutustu vaihtoehtoihin
Omatoimimatka Elämys Sportin sopimushinnoilla
Paketti sisältää aina majoituksen ja viralliset otteluliput
Voit varata matkapaketin myös lentojen kanssa
Elämys Sportin asiantunteva asiakaspalvelu tukenasi matkan aikana

Varaa haluamasi matkapaketti:

Dynaamisen varausjärjestelmän avulla voit etsiä itsellesi sopivimmat lennot ja majoituksen haluamallesi ajankohdalle. Valittavanasi ovat seuraavat paketit: virallinen ottelulippu + majoitus tai virallinen ottelulippu + majoitus + lennot.

Huomioi varatessasi matkapakettia:

Huomioithan matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai-tiistai matkan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Valitse ja varaa

Varaa Bayern München matkapakettisi


Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron, Mastercard -korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.