The Red Devils

Manchester United

Yksi Valioliigan ja maailman arvostetuimmista

Manchester United on yksi Valioliigan menestyneimpiä jalkapalloseuroja


Manchester Unitedin kotipelit houkuttelevat faneja ympäri maailmaa kokemaan upeita futiselämyksiä. Vuonna 1878 perustettu joukkue on Valioliigan menestyneimpiä jalkapalloseuroja. Old Traffordin viheriöllä pääset näkemään maailman parhaita jalkapalloilijoita ja lahjakkaita oman akatemian kasvatteja, joiden avulla seura pyrkii nousemaan takaisin jalkapallomaailman kärkipaikalle.

Manchester on kaupunkina tunnettu Englannin taide- ja korkeakoulutuksen keskuksena, josta monen britin mukaan saa myös maan parasta ruokaa. Manchesterin Northern Quarter tarjoaa maailmankuulua yöelämää ja kaupunki tunnetaan lisäksi monista huppubändeistä ja artisteistaan. Futisfanien kannattaa lisäksi tutustua Kansalliseen jalkapallomuseoon National Football Museum, joka sijaitsee aivan Manchesterin keskustassa.

hinnat alkaen450€
Tutustu vaihtoehtoihin
Omatoimimatka Elämys Sportin sopimushinnoilla
Paketti sisältää aina majoituksen ja viralliset otteluliput
Voit varata matkapaketin myös lentojen kanssa
Elämys Sportin asiantunteva asiakaspalvelu tukenasi matkan aikana
Koe Old Trafford Stadionin ja pelipäivän tunnelma
Tutustu Manchesterin kaupunkiin ja koe tärkeimmät käyntikohteet kuten National Football Museum, Science and Industry Museum, John Rylands Library, Chinatown, Castlefield Urban Heritage Park

Varaa haluamasi matkapaketti:

 

Dynaamisen varausjärjestelmän avulla voit etsiä itsellesi sopivimmat lennot ja majoituksen haluamallesi ajankohdalle. Valittavanasi ovat seuraavat paketit: virallinen ottelulippu + majoitus tai virallinen ottelulippu + majoitus + lennot.

Huomioi varatessasi matkapakettia:

 

Huomioithan matkoja varatessasi, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2kk ennen ottelua. Ottelun ajankohta voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaat matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai-tiistai -matkan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

 

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Valitse ottelupaketti

Valitse Manchester United ottelupaketti


Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron, Mastercard -korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

26/12/2023

Aika vahvistettu

Manchester United - Aston Villa

Valioliiga, Old Trafford
03/02/2024

Aikaa ei vahvistettu

Manchester United - West Ham

Valioliiga, Old Trafford
06/04/2024

Aikaa ei vahvistettu

Manchester United - Liverpool

Valioliiga, Old Trafford
20/04/2024

Aikaa ei vahvistettu

Manchester United - Newcastle

Valioliiga, Old Trafford
27/04/2024

Aikaa ei vahvistettu

Manchester United - Burnley

Valioliiga, Old Trafford
11/05/2024

Aikaa ei vahvistettu

Manchester United - Arsenal

Valioliiga, Old Trafford
Katso mitä kaikkea voit tehdä kohteessa

Elämykset Manchesterissa


Täydennä lomaasi kohteen elämyksillä ja aktiviteeteilla. Huomioi, että retket ovat kansainvälisiä ja opastuskielet vaihtelevat tuotteittain. Jotkut retket edellyttävät vielä erillistä yhteydenottoa palveluntuottajaan, jolla varmistetaan esim. noutopaikka ja -aika. Kaikki tarvittava tieto varaukseen liittyen on voucherissa, joka toimitetaan päävaraajan sähköpostiin.