Suomen koripallomaajoukkue
Susijengi
Matkapaketit Susijengin matseihin

Susijengin matkassa kohti elämyksiä


Susijengin olympiakarsinta

Susijengi tavoittelee ensi kesän karsinnoissa olympiapaikkaa Pariisiin, kun Suomi kohtaa Espanjan Valenciassa 2.-7.7.2024 pelattavassa olympiakarsinnassa Puolan ja Bahaman. Lue lisää olympiakarsinnan otteluohjelmasta sekä tarjolla olevista virallisista matkapaketeistamme alta.

Elämys on myös Pariisin kesäolympialaisten 2024 virallisten hospitality-pakettien sekä matkapakettien jälleenmyyjä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Luxemburgissa sekä Irlannissa.

EM-kotikisat 2025 Tampereella

Susijengin huuma koripalloparketeilla saa jatkoa, kun EM-kisojen yksi alkulohkoista pelataan Tampereella 27.8.-3.9.2025. Susijengin ottelupäivät EM-kotikisoissa ovat 27.8., 29.8., 30.8., 1.9. ja 3.9.2025. Lue lisää saatavilla olevista VIP-paketeista ja varaa paikkasi EM-kotikisoihin Nokia Arenan parhailta paikoilta jo tänään.

Elämysmatkat toimii Suomen Koripalloliiton matkanjärjestäjäkumppanina maailmalla sekä 2025 EM-kotikisojen VIP-pakettien virallisena jälleenmyyjänä. Yhteisiä elämysmatkoja on kertynyt muun muassa Helsingin EM-kotikisoista, Bilbaon MM-kisoista, Montpellierin ja Prahan EM-kisoista sekä Okinawan MM-kisoista.