Taitoa ja tunteita

La Liga

Lähde kokemaan espanjalaista huippufutista!


La Liga tarjoaa huippujalkapalloa, maailman parhaita pelaajia sekä intohimoista espanjalaista fanikulttuuria. Elämys Sport järjestää matkapaketteja suurseurojen, kuten FC Barcelonan, Real Madridin sekä Atletico Madridin kotipeleihin. Real Madrid, Barcelona ja Atletico Madrid ovat kaikki legendaarisia jalkapalloseuroja, jotka tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden kokea Espanjan La Ligan taikaa. Real Madrid edustaa menestystä ja perinnettä, Barcelona taas lumoaa pelityylillään ja Camp Noun kauniilla maisemillaan, kun taas Atletico Madrid tarjoaa jännittävää ja intohimoista futista. Sukella Espanjan futiskulttuuriin, nauti herkullisesta ruoasta ja koe unohtumattomia jalkapallohetkiä kaupunkilomaan yhdistettynä.

 

Jos toiveenasi on nähdä jonkun muun joukkueen otteluita, olethan yhteydessä niin voimme räätälöidä teille sopivan matkapaketin. Lomasaarien joukkueista mm. Mallorca ja Las Palmas pelaavat La Ligassa.

La Ligan jättiläiset


Image
Visca El Barca

FC Barcelona

Futbol Club Barcelona, tuttavallisemmin Barca on vuonna 1899 perustettu jalkapalloseura. Katalonian ylpeys FC Barcelona on yksi maailman mahtavimmista jalkapalloseuroista ja se on niittänyt menestystä vuosikausia niin Espanjan pääsarjassa kuin Mestareiden liigassa.
alk. /hlö265 €
Tutustu ja varaa
Image
Los Blancos

Real Madrid

Real Madrid CF on vuonna 1902 perustettu jalkapalloseura Espanjan pääkaupungista Madridista. Real Madrid lukeutuu maailman tunnetuimpiin urheiluseuroihin. Seuran palkintokaapista löytyy mm. kymmeniä La Ligan mestaruuksia ja menestystä on myös tullut jatkuvasti Mestareiden liigassa. Los Blancosilta odotetaan menestystä joka vuosi. Lähde kokemaan ainutlaatuinen jalkapallo elämys Madridiin!
alk. /hlö460 €
Tutustu ja varaa
Image
Los Colchoneros

Atletico Madrid

Club Atletico de Madrid on Espanjalainen suurseura maan pääkaupungista Madridista. Vuonna 1903 perustetun seuran palkintokaappiin kuuluu niin Europa League mestaruuksia kuin toistakymmentä La Ligan mestaruutta.
alk. /hlö345 €
Tutustu ja varaa