Visca El Barca
FC Barcelona
VOITTOJA, TAIKAA JA UNOHTUMATTOMIA HETKIÄ

Jalkapallolegendat taistelevat aina huipulla


Futbol Club Barcelona, tuttavallisemmin Barca on vuonna 1899 perustettu jalkapalloseura. Katalonian ylpeys FC Barcelona on yksi maailman mahtavimmista jalkapalloseuroista ja se on niittänyt menestystä vuosikausia niin Espanjan pääsarjassa kuin Mestareiden liigassa.

FC Barcelonan ja sen verivihollisen, Real Madridin välistä ottelua El Clasicoa pidetään maailman seuratuimpana vuosittaisena seurajoukkueiden välisenä kohtaamisena. Ottelun televisioyleisöksi on arvioitu jopa yli 500 miljoonaa katsojaa. Tarunhohtoisessa ottelussa pelataan muustakin kuin sarjapisteistä,  Espanjan jättien kamppailuille lisäjännitteitä tuo myös Espanjan sisällissodan ja sen jälkeiset poliittiset asetelmat.

Barcelonassa voi hyvin viettää pitemmänkin loman, joko kaupunkiin tutustuen tai yhdistää jalkapallon sekä rantaloman hiukan Barcelonan kaupungin ulkopuolella. Loma reissulle voi ottaa koko perheen mukaan ja kaikille löytyy varmasti tekemistä!

Tutustu vaihtoehtoihinHinnat alkaen 560 €
Omatoimimatka Elämys Sportin sopimushinnoilla
Paketti sisältää aina majoituksen ja viralliset otteluliput
Voit varata matkapaketin myös lentojen kanssa
Elämys Sportin asiantunteva asiakaspalvelu tukenasi matkan aikana
Tutustu Barcelonan kaupunkiin ja koe Sagrada Família, Park Güell, La Rambla, Barri Gòtic, Bunkers del Carmel sekä tietysti lukuisat Tapas ravintolat

Varaa haluamasi maapaketti:

Dynaamisen varausjärjestelmän avulla voit etsiä itsellesi sopivimmat lennot ja majoituksen haluamallesi ajankohdalle. Valittavanasi ovat seuraavat paketit: virallinen ottelulippu + majoitus tai virallinen ottelulippu + majoitus + lennot.

Huomioi varatessasi matkapakettia:

Huomioithan matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 1kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai-tiistai matkan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Valitse ja varaa

Varaa FC Barcelona matkapakettisi


Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron, Mastercard -korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

27/04/2024
Aika vahvistettu

FC Barcelona - Valencia

La Liga, Estadi Olimpic Lluis Companys
11/05/2024
Aika ei vahvistettu

FC Barcelona - Real Sociedad

La Liga, Estadi Olimpic Lluis Companys
18/05/2024
Aika ei vahvistettu

FC Barcelona - Rayo Vallecano

La Liga, Estadi Olimpic Lluis Companys
16/04/2024
Aika vahvistettu

FC Barcelona - Paris Saint Germain, Champions League

Champions League, Estadi Olímpic Lluís Companys