Die Schwarzgelben
Borussia Dortmund

Borussia Dortmundin ottelupaketit


Dortmund on voittanut historiansa aikana useita Bundesligan mestaruuksia ja Saksan cuppia. Viime aikoina kirkkaimmat pokaalit ovat välttäneet Dortmundia ja joukkue on tullutkin tunnetuksi erityisesti nuorten pelaajien kasvattajana. Borussia Dortmundin jalkapallo on aina nopeatempoista ja hyökkäävää ja tunnelma stadionilla maailman kuulua. Dortmundin keltainen seinä on legendaarinen huikeasta kannatuksesta mitä se joukkueelleen antaa pelistä toiseen.

Dortmund on noin puolen miljoonan asukkaan kaupunki ja ehkä tunnetuin nimenomaan futisjoukkueestaan. Jos haluat yhdistää futismatkaan myös kaupunkiloman, suosittelemme majoittumaan Düsseldorfissa, jossa on hiukan enemmän nähtävää ja koettavaa. Kaupunkien välin matkustaa noin tunnissa junalla.

Tutustu vaihtoehtoihinHinnat alkaen 440 €
Omatoimimatka Elämys Sportin sopimushinnoilla
Paketti sisältää aina majoituksen ja viralliset otteluliput
Voit varata matkapaketin myös lentojen kanssa (Helsinki - Düsseldorf)
Elämys Sportin asiantunteva asiakaspalvelu tukenasi matkan aikana

Varaa haluamasi matkapaketti:

Dynaamisen varausjärjestelmän avulla voit etsiä itsellesi sopivimmat lennot ja majoituksen haluamallesi ajankohdalle. Valittavanasi ovat seuraavat paketit: virallinen ottelulippu + majoitus tai virallinen ottelulippu + majoitus + lennot.

Huomioi varatessasi matkapakettia:

Huomioithan matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai-tiistai matkan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Valitse ja varaa

Varaa Borussia Dortmund matkapakettisi


Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron, Mastercard -korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

04/05/2024
Aika vahvistettu

Borussia Dortmund - FC Augsburg

Bundesliga, Signal Iduna Park
16/04/2024
Aika vahvistettu

Borussia Dortmund - Atlético Madrid, Champions League

Champions League, Signal Iduna Park