17.-21.5.2024 Autodromo Enzo e Dino Ferrari
Formula 1 Imola Emilia-Romagnan GP / LOPPUUNMYYTY
F1-matka Riminille

Ainutlaatuinen Imolan kisa!


Suosittu Imola palasi kisakalenteriin vuonna 2020. Emilia-Romagnan alueella sijaitseva rata on nimetty Ferrarin perustajan Enzo Ferrarin ja hänen poikansa Afredo ”Dino” Ferrarin mukaan. Imola muistetaan myös vuoden 1994 mustan viikonlopun takia, jolloin sekä Roland Ratzenberger että kolminkertainen maailmanmestari Ayrton Senna menehtyivät onnettomuuksissa.

Majoitumme upeassa Riminin rantakohteessa, noin 90km Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari -radalta. Koska matkaan lähdetään jo torstaina, on perjantaina aikaa vaikkapa tutustua Riminin alueeseen.

Lauantaina ja sunnuntaina ratakuljetuksemme lähtevät suoraan hotelleilta aamulla ja tuovat ratapäivän jälkeen takaisin hotellille. Peruspaketti sisältää aluelipun. Lisämaksusta on valittavissa myös eri katsomovaihtoehtoja.

Lähde mukaan kokemaan unohtumaton formulaelämys!

LoppuunmyytyKysy peruutuspaikkoja toimistolta
4 yön majoitus valitsemassanne hotellissa
Finnairin lennot
Lentokenttäkuljetukset
Ratakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina
Suomalaiset matkanjohtajat
Virallinen kisalippu

Autodromo Enzo e Dino Ferrari

Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari on moottorirata Imolassa Italiassa. Ratakuljetukset hotelleilta la ja su.

Oikea kisavarustus

Kävelymatkat katsomoihin voivat olla pitkiä, joten varaa mukaan hyvät kengät. Kisaradalle kannattaa ottaa mukaan auringolta ja sateelta suojaava varustus. Tunnusta väriä!

Tutustu kaupunkiin

Formula 1 -matka tarjoaa myös tilaisuuden tutustua Riminin upeisiin nähtävyyksiin ja kulttuuriin. Käy esimerkiksi Riminin linnalla, Piazza Cavourilla tai hiekkarannalla.

Matkapaketit loppuunmyyty

Pyydä tarjousta F1-matkasta Imolaan


Matkapaketit Imolaan loppuunmyyty. Kysy peruutuspaikkoja toimistoltamme sähköpostitse myynti@elamyssport.com tai puhelimitse 09 2510 2030.