Eurobasket 2022 Praha

Lähde Prahaan katsomaan koripallon EM-kisoja 2022! Arpaonni vei Susijengin Prahaan, jossa kivenkovassa lohkossa vastaan asettuvat Israel, Puola, Serbia, Tshekki sekä Hollanti. Elämys Sport vie fanit paikan päälle kannustamaan omiaan ja tunnelma kisakaupungissa tulee olemaan varmasti huikea! Elämys Sport on ollut mukana koriksen kisamatkoissa Bilbaossa sekä Montpellierissä ja 2022 Prahasta odotetaan vielä suurempaa.

Matkapaketit lennoilla Prahaan ovat valitettavasti loppuunmyytyjä ja lennot Prahaan ovat ylipäätään täynnä, mutta ei hätää! Olemme järjestäneet vaihtoehtoiset yhteydet Berliinin kautta.

 

Lennämme Berliiniin, jota on järjestetty bussikuljetus Prahaan (Matka-aika noin 3,5h). Matka-aikaa tulee hieman lisää, mutta samalla näkee mahtavia Keski-Euroopan maisemia.

Hotellimme sijaitsevat Prahan keskustassa tai hyvien yhteyksien päässä keskustasta. Kaikkiin matkapaketteihin kuuluu lentokenttäkuljetukset Berliinistä, sekä suomalaisen matkanjohtajan palvelut. Otteluliput Suomen peleihin lisäpalveluina.

Suomalaiset koripallofanit kokoontuvat jälleen Sudenpesässä – tällä kertaa Prahan vanhan kaupungin kupeessa

Sudenpesä, eli koripallofaneille suunnattu yhteinen kohtaamis- ja tapahtumapaikka saa jatkoa Prahassa 2.–8.9.2022, kun Susijengi matkaa koriksen EM-kisoihin! Sudenpesän tavoitteena on rikastuttaa fanien kisaelämystä ja luoda yhteisöllinen kohtaamispaikka ennen ja jälkeen pelien. Viikon mittainen tapahtuma on osallistujille ilmainen.

Prahan Sudenpesä järjestetään hulppeassa Obcanská Plovárnan ravintola- ja tapahtumatiloissa Vltava-joen rannalla. Tapahtumapaikalla on komean päärakennuksen lisäksi suuri esiintymislava isoine piha-alueineen, ruokaravintola, useita baaripisteitä sekä joen rannassa oleva terassialue. Sudenpesä sijaitsee Prahan keskustan tuntumassa, johon on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lähin metropysäkki Malostranská sekä raitiovaunupysäkki Čechův most sijaitsevat minuuttien kävelymatkan päässä Sudenpesästä. Kisapaikka Prague O2 Arenan lähin metropysäkki on Českomoravská, johon pääsee kätevästi Sudenpesästä vihreää ja keltaista metrolinjaa pitkin.

 


Matkapaketin varaaminen:


Voit valita matkapaketin sisältäen lennot, lentokenttäkuljetukset, majoituksen ja liput tai pelkästään majoituksen ja liput. Elämys Sport on järjestänyt lisäpaikkoja Prahaan lennoilla Berliinin kautta, josta olemme järjestäneet bussikuljetukset Prahaan. Matka-aika Berliinin lentokentältä Prahaan on noin 3,5h – 4h liikenteestä riippuen.

 

Hotelli + otteluliput

Voit myös halutessasi varata pelkän majoituksen ja otteluliput. Hotelli + lippu – paketissa sinulla on valittavanasi kaikki Prahan vapaana olevat hotellit, joten valinnanvaraa riittää. Hotelli + lippu - paketteihin ei sisälly kuljetuksia.


Elämys Sportin matkapaketit:

1.-4.9.2022, 3 vrk, 2 ottelua

4.-9.9.2022, 5 vrk, 3 ottelua

 

Ottelupäivät:

2.9 Suomi - Israel

3.9 Suomi - Puola

5.9 Suomi - Serbia

6.9 Suomi - Tsekki

8.9 Suomi - Alankomaat