Manchester United matkapaketit

Manchester United

Manchester United on englannin menestynein joukkue ja maailmanlaajuisesti eniten faneja kerännyt seura.


Man Unitedin kotipelit keräävätkin faneja ympärimaailmaa, kokemaan upeita futiselämyksiä. Man United kotiotteluissa pääset kannustamaan huippu jalkapalloilijoita ja oman akatemian kasvatteja, jotka Ole Gunnar Solskjaerin johdolla pyrkivät nousemaan takaisin jalkapallon huipulle.

Manchester on englannin taide ja korkeakoulutuksen keskus, josta monen britin mukaan saa myös maan parasta ruokaa. Manchesterin Northern Quarter tarjoaa maailmankuulua yöelämää ja kaupunki tunnetaan myös monista huppubändeistä ja artisteista.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Kysy myös mahdollisuudesta lisätä matkallesi toinen ottelulippu esim. Liverpoolista.

Manchesterissa suosittelemme majoittumaan kaupungin keskustassa, josta pääsee n. 20 minuutin ratikkamatkalla Salfordin kaupungin osaan, jossa Old Trafford sijaitsee.
Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma räätälöity matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com