Arsenal matkapaketit

Arsenal

Pohjois-Lontoolainen Arsenal, pelaa kotiottelunsa Emirates Stadiumilla.

Yksi Britannian menestyneimmistä seurajoukkueista on tunnettu viihdyttävästä ja hyökkäävästä jalkapallosta, vaikkakin Valioliigan mestaruudesta ei The Gunners ole pystynyt taistelemaan viime vuosina. Menestystä on tullut FA Cup:ssa ja seura käy läpi suurta muutosta Mikel Artetan johdolla. Oman akatemian kasvateille annetaan peliaikaa ja joukkueen nuorista odotetaan paljon tulevaisuudessa.

Lontoo tarjoaa täydellisen paikan viettää pitempikin kaupunkiloma, johon yhdistää huippu jalkapallo. Nähtävää ja koettavaa kaupungista löytyy todella paljon ja tälle futismatkalle voi hyvillä mielin ottaa koko perheen mukaan, koska jokaiselle löytyy varmasti tekemistä! Jalkapallokin on paikan päällä tuhansien fanien joukossa hyvin erilainen kokemus, kuin tv:n kautta katsottuna, joten voimme suositella lipun ostoa jokaiselle perheenjäsenelle!

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Kysy myös mahdollisuudesta lisätä matkallesi toinen ottelulippu muiden Lontoon joukkueiden kotiotteluihin.

Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma räätälöity matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.