Arsenal matkapaketit

Arsenal

Pohjois-Lontoolainen Arsenal pelaa kotiottelunsa Emirates Stadiumilla


Yksi Englannin kautta aikain menestyneimmistä seurajoukkueista on tunnettu viihdyttävästä ja hyökkäävästä jalkapallosta, vaikkakin Valioliigan mestaruudesta ei The Gunners ole pystynyt taistelemaan viime vuosina ja seura käykin läpi suuria muutoksia. Oman akatemian kasvateille annetaan peliaikaa ja joukkueen nuorista odotetaan paljon tulevaisuudessa. Lähde kokemaan Emirates Stadiumin ainutlaatuinen tunnelma.

Lontoo tarjoaa täydellisen mahdollisuuden viettää pitempikin kaupunkiloma, johon yhdistää huippujalkapallo. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaupungista paljon: mahtava kulttuuri- ja museotarjonta, kuninkaalliset nähtävyydet, huikeat ostosmahdollisuudet sekä elävä pubikulttuuri. Futismatkalle voi hyvillä mielin ottaa vaikka koko perheen mukaan, sillä jokaiselle löytyy varmasti tekemistä!

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot – matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Kysy myös mahdollisuudesta lisätä matkallesi toinen ottelulippu muiden Lontoon joukkueiden kotiotteluihin. Huomioi matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai–tiistai-matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma räätälöity matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.