AS Roma matkapaketit

AS Roma

AS Roman kotistadionina toimii legendaarinen Stadio Olimpico

Lähde Italian pääkaupunkiin Roomaan kokemaan ainutlaatuinen jalkapalloelämys. Pääkaupungin ylpeys AS Roma on pelannut yhtä kautta lukuunottamatta koko historiansa ajan Italian pääsarja Serie A:ssa. Pokaaleja löytyy niin Italian pääsarjan mestaruuksista kuin Italian cupeista. Kotiotteluissa katsomot täyttyvät seuran punakeltaisista väreistä ja AS Roman fanaattiset kannattajat luovat otteluihin loistavan tunnelman.

Roomassa vietät helposti pitemmänkin kaupunkiloman. Huippujalkapallon lisäksi Rooma on täynnä nähtävyyksiä. Rooma on myös erinomainen ostoskaupunki. Italialaisesta ruokakulttuurista pääset nauttimaan kaupungin lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta viimeistään n. 2kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan.

Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta. Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Matkapaketit

Tutustu Elämys Sport tarjontaan
Ei matkapaketteja valitulla haulla