Real Madrid matkapaketit

Real Madrid

Real Madrid tarjoaa upeaa espanjalaista jalkapalloa sekä hienoja elämyksiä legendaarisella kotistadionillaan Estadio Santiago Bernabéu:lla.Los Blancosin riveissä pelaa aina maailman parhaita pelaajia ja seura odottaa menestystä joka vuosi. Menestyksen upeana osoituksena huikeat 13 Euroopan Cupia. Lähde kokemaan ainutkertainen jalkapallo elämys Madridiin!

Madrid tarjoaa upeat puitteet kaupunkilomalle, jonka voi kätevästi yhdistää jalkapalloelämykseen. Madridista löytyy paljon nähtävää ja ruokakulttuuri on upea. Tekemistä löytyy siis koko perheelle!

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 1 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 myynti@elamyssport.com.