Borussia Dortmund matkapaketit

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund on yksi Saksan menestyneimmistä jalkapalloseuroista.Dortmund on voittanut historiansa aikana useita Bundesligan mestaruuksia ja Saksan cuppia. Viime aikoina kirkkaimmat pokaalit ovat välttäneet Dortmundia ja joukkue on tullutkin tunnetuksi erityisesti nuorten pelaajien kasvattajana. Seura tuntuu löytävän lupaavia jalkapalloilijoita ympäri maailmaa ja kasvattaa näistä maailman huippupelaajia, jotka sitten myyvät isoilla summilla eteenpäin. Tästä esimerkkeinä toimii Erling Håland, Gio Reyna ja monet muut. Borussia Dortmundin jalkapallo on aina nopeatempoista ja hyökkävää ja tunnelma stadionilla maailman kuulua. Dortmundin keltainen seinä on legendaarinen huikeasta kannatuksesta mitä se joukkueelleen antaa pelistä toiseen.

Dortmund on noin puolen miljoonan asukkaan kaupunki ja ehkä tunnetuin nimenomaan futisjoukkueestaan. Jos haluat yhdistää futismatkaan myös kaupunkiloman, suosittelemme majoittumaan Düsseldorfissa, jossa on hiukan enemmän nähtävää ja koettavaa. Kaupunkien välin matkustaa noin tunnissa junalla.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa:
09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Matkapaketit

Tutustu Elämys Sport tarjontaan
06.04.2023 Borussia Dortmund - 1. FC Union Berlin
Borussia Dortmund - 1. FC Union Berlin
Saksa
alkaen 970 €/hlö
20.04.2023 Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt
Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt
Saksa
alkaen 1200 €/hlö