Formula 1 -matkapaketit

Formula 1

Formula 1 -tunnelmaan pääset kiinni parhaiten paikan päällä: palaneen kumin käry ja moottorien äänet ovat moottoriurheilussa tärkeä osa kokemusta


Lähde Elämyksen mukaan katsomaan Formula 1 -osakilpailuja paikan päälle ja koe kokonaisvaltainen formulaelämys. Elämys Sportin formulamatkoilla pääset kokemaan formulakisojen huuman paikan päällä helposti ja turvallisesti. Formulamatkoillamme on aina mukana suomalainen matkanjohtaja, joten vaikka et olisi koskaan ennen ollut F1-kisoissa, paikat löytyvät helposti ja sinun tehtäväksesi jää ainoastaan nauttia kisatunnelmasta. Matkanjohtajamme ovat teitä vastassa lentokentällä.  
 
Elämyksen formulamatkoilla kisakuljetukset sisältyvät myös hintaan. Kisakuljetuksemme lähtevät hotelleilta lauantaina ja sunnuntaina ja tuovat kisapäivän jälkeen takaisin hotellille. Kaupunkiradoilla kisakuljetuksia ei ole. Peruspakettiin sisältyy aina aluelippu viikonlopuksi. Aluelipuissa ei ole merkittyä istumapaikkaa, vaan kisaa seurataan nurmialueilta. Voit myös valita halutessasi lisähinnallisen katsomopaikan.  
 
Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@elamyssport.com, jos et ole varma mihin kisaan haluaisit lähteä – löydämme varmasti juuri sinulle sopivan kohteen! 
 
Lähde mukaan kannustamaan Valtteria kuninkuusluokassa! 


Elämys Sport Matkapaketit

Tutustu Elämys Sport tarjontaan
18.05.2023 Formula 1 Imola 2023
Formula 1 Imola 2023
Autodromo Enzo e Dino Ferrari, Italia
alkaen 1395 €/hlö
26.05.2023 Formula 1 Monaco 2023 // TULOSSA MYYNTIIN
Formula 1 Monaco 2023 // TULOSSA MYYNTIIN
Circuit de Monaco, Monaco
alkaen
01.06.2023 Formula 1 Barcelona 2023
Formula 1 Barcelona 2023
Circuit de Catalunya, Espanja
alkaen 960 €/hlö