22.5.-26.5.2025 Monaco
Formula 1 Monacon GP
Yhdistä formulaelämys ja Rivieran rantaloma

Varmista paikkasi vuoden 2025 Monacon kisaan!


Monacon Grand Prix paikan päällä kiehtovassa Monacossa ! Hotellimme sijaitsee Nizzassa, joten voit yhdistää  Ranskan Rivieran rantaloman sekä kokea legendaarisen Monacon F1-kisan Monte Carlon radalla.

Peruspaketti sisältää O-katsomolipun lauantaille ja sunnuntaille. Lisämaksusta on valittavissa myös eri katsomovaihtoehtoja.

Matka on omatoiminen, eli voit valita mieluisimman aikataulun kulkea Monacoon. Nizzasta Monacoon pääsee kätevästi esimerkiksi junalla tai vaikkapa laivalla. Laivaliput voit varata toimistostamme.

Lähde mukaan kokemaan unohtumaton formulaelämys!

Tutustu vaihtoehtoihinHinnat alkaen 3475 €
4 yön majoitus Nizzassa
Suorat lennot Nizzaan
Virallinen kisalippu

Circuit de Monaco

Monacossa sijaitseva Monte Carlon katurata on yksi  kisakalenterin timanteista. Monacon kaduilla ajettava kisa on useimmille kuskeille ja katsojille kauden kohokohta. Täällä erotellaan jyvät akanoista, sillä kapea katurata ei anna virheitä anteeksi.

Monacon GP on katsojille ainutlaatuinen kokemus, ja kisan ohella voit ihastella mm. satama-aluetta, joka kisaviikonlopun aikana täyttyy upeista luksusjahdeista.

Oikea kisavarustus

Kävelymatkat katsomoihin voivat olla pitkiä, joten varaa mukaan hyvät kengät. Kisaradalle kannattaa ottaa mukaan auringolta ja sateelta suojaava varustus. Tunnusta väriä!

Tutustu kaupunkiin

Formula 1 -matka tarjoaa myös tilaisuuden tutustua Nizzan aurinkoiseen rantakaupunkiin sekä Ranskan Rivieraan. Vieraile esimerkiksi kuuluisassa elokuvakaupungissa Cannesissa.

Valitse ja varaa

Varaa Formula 1 Monacon matkapakettisi


Varauksen myöhemmässä vaiheessa voit valita haluamasi kisaliput ja muut mahdolliset lisäpalvelut. Maksutavaksi voit valita verkkomaksun tai laskulla maksun. Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron, Mastercard -korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

Formula 1 Monaco 22.5.-26.5.2025
Suorat lennot
Meno: 22.5.2025 Finnair Helsinki (HEL) - Nizza (NCE) 07:30 - 09:55
Paluu: 26.5.2025 Finnair Nizza (NCE) - Helsinki (HEL) 10:40 - 15:00
Matkapaketti sisältää lennot, majoituksen sekä kisalipun.
to-ma, 4 yötä
Finnair logo sininen vaakasuunta
3475 €alk. / henkilö €