16.-20.5.2024 Autodromo Enzo e Dino Ferrari

Formula 1 Imola Emilia-Romagnan GP

Lähde mukaamme seuraamaan ainutlaatuista Imolan kisaa!


Suosittu Imola palasi kisakalenteriin vuonna 2020. Emilia – Romagnan alueella sijaitseva rata on nimetty Ferrarin perustajan Enzo Ferrarin ja hänen poikansa Afredo ”Dino” Ferrarin mukaan. Imola muistetaan myös vuoden 1994 mustan viikonlopun takia, jolloin sekä Roland Ratzenberger ja kolminkertainen maailmanmestari Ayrton Senna menehtyivät onnettomuuksissa.

 

Majoitumme upeassa Riminin rantakohteessa, noin 90km Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari -radalta. Koska matkaan lähdetään jo torstaina, on perjantaina aikaa vaikkapa tutustua Riminin alueeseen.

 

Lauantaina ja sunnuntaina ratakuljetuksemme lähtevät suoraan hotelleilta aamulla ja tuovat ratapäivän jälkeen takaisin hotellille. Peruspaketti sisältää aluelipun. Lisämaksusta on valittavissa myös eri katsomovaihtoehtoja.

 

Lähde mukaan kokemaan unohtumaton formulaelämys!

hinnat alkaen1690€
Tutustu vaihtoehtoihin
4 yön majoitus valitsemassanne hotellissa
Finnairin lennot
Lentokenttäkuljetukset
Ratakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina
Suomalaiset matkanjohtajat
Virallinen kisalippu

Valitse matkapaketti


Valitse ja varaa haluamasi lento ja hotelli. Varauksen myöhemmässä vaiheessa voit valita haluamasi kisaliput ja muut mahdolliset lisäpalvelut. Maksutavaksi voit valita verkkomaksun tai laskulla maksun. Verkkomaksun voit suorittaa mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa,Visa Electron, Mastercard korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

Formula-auton siluetti mustaa taustaa vasten.

F1 Imola 16.-20.5.2024

Suorat lennot
Meno: 16.5. Finnair Helsinki(HEL) - Bologna(BLQ) 06.55-09.00
Paluu: 20.5. Finnair Bologna(BLQ) - Helsinki(HEL) 19.20-23.15
Matkapaketti sisältää lennot, majoituksen, lentokenttä- ja ratakuljetukset sekä kisalipun.
to-ma, 4 yötä
Finnair logo

1690 €

alk. / Henkilö