Tottenham Hotspur FC matkapaketit

Tottenham Hotspur FC

Tottenham Hotspur on pelaa kotiottelunsa upealla, vuonna 2019 rakennetulla, Tottenham Hotspur stadionilla. Stadionille mahtuu n. 62 tuhatta ihmistä ja jo pelkkä stadion on kokemisen arvoinen.


Lontoo tarjoaa täydellisen paikan viettää pitempikin kaupunkiloma, johon yhdistää huippu jalkapallo. Nähtävää ja koettavaa kaupungista löytyy todella paljon ja tälle futismatkalle voi hyvillä mielin ottaa koko perheen mukaan, koska jokaiselle löytyy varmasti tekemistä! Jalkapallokin on paikan päällä tuhansien fanien joukossa hyvin erilainen kokemus, kuin tv:n kautta katsottuna, joten voimme suositella lipun ostoa jokaiselle perheenjäsenelle!

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua!  Kysy myös mahdollisuudesta lisätä matkallesi toinen ottelulippu muiden Lontoon joukkueiden kotiotteluihin.

Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com