Manchester City matkapaketit

Manchester City

Valioliigan hallitseva mestari Manchester City on yksi kauden 21-22 ennakkosuosikeista mestariksi.


Huippujalkapalloa Pep Guardiolan johdolla tarjoava Manchester City, pelaa kotiottelunsa Etihad Stadiumilla Manchesterissa. Tämä perinteikäs seura on noussut jalkapallo maailman huipulle 2010-luvulla omistajavaihdoksen jälkeen. Joukkue pelaa taattua Pepin futista missä pallo liikkuu ja otteluita dominoidaan hallinnalla sekä häikäisevällä hyökkäyspelillä. Taivaansiniset ovat perinteisesti nähty Manchesterin joukkueista pienempänä, mutta viime aikojen menestys on tätä asetelmaa kääntänyt päälaelleen.

Lähde nauttimaan huippujalkapallosta sekä Citizens fanien mukaan aidosta Manchesterilaisesta jalkapallojoukkueesta. Manchester on englannin taide ja korkeakoulutuksen keskus, josta monen britin mukaan saa myös maan parasta ruokaa. Manchesterin Northern Quarter tarjoaa maailmankuulua yöelämää ja kaupunki tunnetaan monista huppubändeistä ja artisteista.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Kysy myös mahdollisuudesta lisätä matkallesi toinen ottelulippu esim. Liverpoolista. Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma räätälöity matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.