Manchester City matkapaketit

Manchester City

Manchester City lähtee jokaiseen kauteen yhtenä ennakkosuosikeista mestariksi


Huippujalkapalloa tarjoava Manchester City pelaa kotiottelunsa Etihad Stadiumilla Manchesterissa. Tämä perinteikäs seura pelaa taattua Pep Guardiolan futista, jossa pallo liikkuu ja otteluita dominoidaan hallinnalla sekä häikäisevällä hyökkäyspelillä. Taivaansiniset on perinteisesti nähty Manchesterin joukkueista pienempänä, mutta viime vuosien menestys on tätä asetelmaa kääntänyt päälaelleen. Lähde nauttimaan huippujalkapallosta sekä Citizens fanien mukaan aidosta manchesterilaisesta jalkapallojoukkueesta.

Manchester on englannin taide- ja korkeakoulutuksen keskus, josta monen britin mukaan saa myös maan parasta ruokaa. Manchesterin Northern Quarter tarjoaa maailmankuulua yöelämää ja kaupunki tunnetaan monista huppubändeistä ja artisteista.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot – matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Kysy myös mahdollisuudesta lisätä matkallesi toinen ottelulippu esim. Liverpoolista. Huomioi matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai–tiistai-matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma räätälöity matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Matkapaketit

Tutustu Elämys Sport tarjontaan
22.04.2023 Manchester City - Arsenal 26.4.2023
Manchester City - Arsenal 26.4.2023
Englanti
alkaen 2100 €/hlö