Manchester City - Everton

Lähde katsomaan kun Manchester City kohtaa kotikentällään Evertonin. Ottelu pelataan 30.12.–2.1. välisenä aikana Etihad Stadiumilla Manchesterissa.

Manchester City on yksi Englannin liigan kovimmista joukkueista, ja se oli myös Valioliigan mestari viime kaudella 2021–2022. Manchester Cityn riveissä pelaavat tällä kaudella kuumimpina niminä Kevin De Bruyne, Raheem Sterling sekä norjalainen uusi tulokas Erling Håland. Manchester Cityn riveihin siirtyvä nuori Håland on todistanut osaamisensa jo useampaan kertaan Dortmundin riveissä Saksan Bundesliigassa.


Valioliigamatkat


Elämys Sport vie sinut paikan päälle katsomaan maailman parasta jalkapalloa. Valioliigan ottelut tarjoavat ainutlaatuisen jalkapallokokemuksen, ja meidän kauttamme voitte ostaa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Matkapaketteihimme sisältyvät lennot, hotellit sekä otteluliput. Otteluliput ovat aina virallisia lippuja, joten otteluun pääseminen on taattua.


Dynaamiset matkapaketit


Dynaamisissa Valioliiga-paketeissa voit valita mieleisesi ajankohdan ottelun ympäriltä sekä haluamasi hotellin ja lennon. Varausmoottorimme hakee sinulle oletuksena edullisimman lentovaihtoehdon. Voit halutessasi vaihtaa lentovalintaa. Kohteissa on satoja hotelleja, joista olemme valinneet kokemuksemme mukaan toimivimmat hotellit suositelluiksi hotelleiksi. Voit toki myös valita kaikista hotellista mieleisesi, jos suosittelemiemme hotellien joukosta ei löydy sinulle mieleistä vaihtoehtoa.

Huomioitavaa jalkapallomatkojen kohdalla:


Otteluaikataulut vahvistuvat n. 2 kuukautta ennen ottelua. Suurin osa otteluista pelataan lauantaina ja sunnuntaina, mutta myös perjantai- ja maanantai-illat ovat mahdollisia. Suosittelemme varaamaan vähintään perjantai–maanantai-matkapaketin. Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään otteluaikataulujen kanssa ja voimme myös tarjota matkapaketteja, joiden palvelut ovat muutoskelpoisia.

Arkiottelut pelataan yleensä tiistaisin tai keskiviikkoisin, joten niihin suosittelemme varaamaan matkan vähintään maanantaista torstaihin.

Paikat ottelussa sijaitsevat kotijoukkueen osiossa. Otteluliput toimitetaan viimeistään 24 h ennen ottelua. Suurin osa joukkueista on siirtynyt sähköisiin lippuihin ja ne lähetetään sähköpostilla.