Liverpool FC matkapaketit

Liverpool

Lähde kokemaan Liverpoolin kotiotteluiden legendaarinen tunnelma


”You’ll never walk alone” kaikuu Anfieldin katsomossa ennen ottelua, kun intohimoiset fanit kannustavat joukkuettaan koko sydämellään. Jürgen Kloppin aikakausi on tuonut tämän perinteikkään seuran takaisin aivan jalkapallon huipulle, mistä osoituksena Mestarien liigan sekä Valioliigan mestaruudet. Joukkue on täynnä huippujalkapalloilijoita puolustuksesta hyökkäykseen, jotka tarjoavat todella viihdyttävää ja intensiivistä futista. Lähde mukaan kokemaan Liverpoolin otteluiden mieletön tunnelma!

Satamakaupunki Liverpoolissa on nähtävää ja koettavaa myös jalkapallon ulkopuolella ja suosittelemmekin tutustumaan Liverpoolin musiikki- ja yöelämäkulttuuriin.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot – matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta viimeistään n. 2kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai–tiistai-matkan.

Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta. Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Matkapaketit

Tutustu Elämys Sport tarjontaan
06.04.2023 Liverpool - Arsenal 9.4.2023
Liverpool - Arsenal 9.4.2023
Englanti
alkaen 2300 €/hlö
27.04.2023 Liverpool - Tottenham
Liverpool - Tottenham
Englanti
alkaen 1980 €/hlö
04.05.2023 Liverpool - Brentford
Liverpool - Brentford
Englanti
alkaen 1280 €/hlö
18.05.2023 Liverpool - Aston Villa
Liverpool - Aston Villa
Englanti
alkaen 1200 €/hlö