Liverpool FC matkapaketit

Liverpool

Lähde kokemaan Liverpoolin kotiotteluiden legendaarinen tunnelma.


”You’ll never walk alone” kaikuu Anfieldin katsomossa ennen ottelua, kun intohimoiset fanit kannustavat joukkuettaan koko sydämellään. Jürgen Klopin aikakausi on tuonut tämän perinteikkään seuran takaisin aivan jalkapallon huipulle, mistä osoituksena Mestarien liigan sekä Valioliigan mestaruudet. Joukkue on täynnä huippujalkapalloilijoita puolustuksesta hyökkäykseen, jotka tarjoavat todella viihdyttävää ja intensiivistä futista.

Satamakaupunki Liverpoolissa on nähtävää ja koettavaa myös jalkapallon ulkopuolella ja suosittelemmekin tutustumaan Liverpoolin musiikki ja yöelämä kulttuuriin.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Kysy myös mahdollisuudesta lisätä matkallesi toinen ottelulippu esim. Manchesterista. Liverpoolin matkustaessa lennot ovat Manchesterin lentokentälle, mistä on n. 1 tunnin junamatka Liverpoolin keskustaan.

Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma räätälöity matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: myynti@elamyssport.com