Liverpool - Arsenal

Valioliigamatkat

Elämys Sport vie sinut paikan päälle katsomaan maailman parasta jalkapalloa. Valioliiga-ottelut tarjoavat ainutlaatuisen jalkapallokokemuksen ja meidän kauttamme voitte ostaa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Matkapaketteihimme sisältyy lennot, hotellit sekä otteluliput.

Dynaamiset matkapaketit

Dynaamisissa Valioliiga paketeissa voit valita mieleisesi ajankohdan ottelun ympäriltä sekä haluamasi hotellin ja lennon. Varausmoottorimme hakee sinulle oletuksena edullisimman lentovaihtoehdon. Voit halutessasi vaihtaa lentovalintaa. Kohteissa on satoja hotelleja, joista olemme valinneet kokemuksemme mukaan toimivimmat hotellit suositelluiksi hotelleiksi. Voit toki myös valita kaikista hotellista mieleisesi, jos suosittelemiemme hotellien joukosta ei löydy sinulle mieleistä vaihtoehtoa. Otteluliput ovat virallisia lippuja ja otteluun pääseminen on taattua.

Huomioitavaa jalkapallomatkojen kohdalla:

Otteluaikataulut vahvistuvat n. 2 kuukautta ennen ottelua. Suurin osa otteluista pelataan lauantaina ja sunnuntaina, mutta myös perjantai sekä maanantai-ilta ovat mahdollisia. Suosittelemme varaamaan vähintään perjantai - maanantai matkapaketin, asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään otteluaikataulujen kanssa ja voimme myös tarjota matkapaketteja joiden palvelut ovat muutoskelpoisia.

Arki-ottelut pelataan yleensä tiistaisin tai keskiviikkoisin, joten niihin suosittelemme varaamaan matkan vähintään maanantaista torstaihin.

Paikat ottelussa sijaitsee kotijoukkueen osiossa. Otteluliput toimitetaan viimeistään 24h ennen ottelua. Suurin osa joukkueista on siirtynyt sähköisiin lippuihin ja ne lähetetään sähköpostilla.