Chelsea matkapaketit

Chelsea

Mestarien liigan hallitseva mestari Chelsea on yksi kauden 21-22 ennakkosuosikeista mestariksi

The Blues eli Chelsea FC, pelaa kotiottelunsa Stamford Bridgellä, Lontoossa. Vuonna 1905 perustettu perinteinen jalkapalloseura nousi Valioliigan eliittiin vuonna 2003, kun Venäläinen Roman Abramovits osti seuran. Abramovitsin aikakaudella seura on panostanut merkittäviä summia pelaajahankintoihin ja vaikka valmentajia on vaihdettu todella tiuhaan tahtiin, on menestystä tullut. Seura on voittanut 2003 vuoden jälkeen 5 Valioliigan mestaruutta, 1 Mestarien Liigan mestaruuden, 5 FA Cupin mestaruutta ja monia muita pokaaleja.

Lontoo tarjoaa täydellisen paikan viettää pitempikin kaupunkiloma, johon yhdistää huippu jalkapallo. Nähtävää ja koettavaa kaupungista löytyy todella paljon ja tälle futismatkalle voi hyvillä mielin ottaa koko perheen mukaan, koska jokaiselle löytyy varmasti tekemistä! Jalkapallokin on paikan päällä tuhansien fanien joukossa hyvin erilainen kokemus, kuin tv:n kautta katsottuna, joten voimme suositella lipun ostoa jokaiselle perheenjäsenelle!

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Kysy myös mahdollisuudesta lisätä matkallesi toinen ottelulippu muiden Lontoon joukkueiden kotiotteluihin.

Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.