Juventus FC matkapaketit

Juventus FC

Juventus football club on vuonna 1897 perustettu Torinolainen jalkapalloseura. Maailmalla kovaa suosiota nauttiva Juventus on Italian pääsarjan Serie A:n kestomenestyjiä ja seura on ollut maansa huipulla miltein koko pitkän historiansa ajan. Reilu 41 000 silmäparia vetävä Allianz stadium toimii Juventuksen päänäyttämönä. Juventuksen intohimoiset kannattajat tekevät ottelutapahtumasta huikean elämyksen.

Torino on viihtyisä kaupunkilomakohde. Huippujalkapallon lisäksi Torino on täynnä upeita Maisemia ja kaupunki tarjoaa myös silmänruokaa historiallisen arkkitehtuurin muodossa.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta viimeistään n. 2kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan.

Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta. Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Matkapaketit

Tutustu Elämys Sport tarjontaan
Ei matkapaketteja valitulla haulla