Inter Milan matkapaketit

Inter Milan

Football Club Internazionale Milano on jalkapallon suurseura jonka kotipaikkana toimii Milano. Legendaarinen jalkapalloseura sai alkunsa vuonna 1908 ja onkin siitä asti kahminut palkintoja Italian pääsarjan viheriöillä. Seura on voittanut myös arvostetun UEFA Champions Leaguen kaudella 2009-10.

Internazionalen kotistadionina toimii Stadio Giuseppe Meazza, joka tunnetaan paremmin nimellä San Siro. Interin kanssa stadionin jakaa paikallisvastaustaja AC Milan. Milanon joukkueiden välisiä kiihkeitä kohtaamisia kutsutaan nimellä Derby della Madonnina.

Jalkapallon lisäksi Milano on yksi Euroopan suosituimmista kaupunkilomakohteista. Muotipääkaupunki tarjoaa kulttuuria ja silmää hivelevää arkkitehtuuria ja tietenkin Italialaisen keittiön suurenmoisia herkkuja.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta viimeistään n. 2kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan.

Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta. Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Matkapaketit

Tutustu Elämys Sport tarjontaan
Ei matkapaketteja valitulla haulla