AC Milan matkapaketit

AC Milan

AC Milan on maailman tunnetuimpia urheiluseuroja.

Vuonna 1899 perustettu Milanolainen jalkapalloseura on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä jalkapalloseuroja. AC Milanin kotistadionina toimii Stadio Giuseppe Meazza. Reilu 80 000 henkeä vetävä legendaarinen stadioni tunnetaan paremmin nimellä San Siro. Stadioni on toiminut näyttämöllä useille merkittäville tapahtumille kuten jalkapallon MM-kilpailuille. AC Milanin lisäksi San Siro on myös paikallisvastus Internazionalen kotistadion.Kuumia paikalliskamppailuja kutsutaan nimellä Derby della Madonnina.

Italian uskomattoman jalkapallokulttuurin lisäksi muotipääkaupunki Milano on loistava kaupunkilomakohde. Kaupunki tarjoaa kulttuuria ja silmää hivelevää arkkitehtuuria ja tietenkin Italialaisen keittiön suurenmoisia herkkuja.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta viimeistään n. 1kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan.Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Matkapaketit

Tutustu Elämys Sport tarjontaan
Ei matkapaketteja valitulla haulla