Fc Barcelona matkapaketit

FC Barcelona

Lähde Camp Nou:lle kokemaan huippujalkapalloa ja näkemään maailman parhaita pelaajia viheriöllä.Futbol Club Barcelona, tuttavallisemmin Barca on vuonna 1899 perustettu jalkapalloseura. Katalonian ylpeys FC Barcelona on yksi maailman mahtavimmista jalkapalloseuroista ja se on niittänyt menestystä vuosikausia niin Espanjan pääsarjassa kuin Mestareiden liigassa. Barcelonan kotistadionina toimii ikoninen Camp Nou, joka vetää lähes 100 000 katsojaa. Jalkapallon mekka Camp Nou pitää sisällään myös museon, missä pääsee tutustumaan seuran historiaan ja sen eri aikakausiin.

FC Barcelonan ja sen verivihollisen, Real Madridin välistä ottelua El Clasicoa pidetään mailman seuratuimpana vuosittaisena seurajoukkueiden välisenä kohtaamisena. Ottelun televisioyleisöksi on arvioitu jopa yli 500 miljoonaa katsojaa. Tarunhohtoisessa ottelussa pelataan muustakin kuin sarjapisteistä,  Espanjan jättien kamppailuille lisäjännitteitä tuo myös Espanjan sisällissodan ja sen jälkeiset poliittiset asetelmat.

Barcelonassa voi hyvin viettää pitemmänkin loman, joko kaupunkiin tutustuen tai yhdistää jalkapallon sekä rantaloman hiukan Barcelonan kaupungin ulkopuolella. Loma reissulle voi ottaa koko perheen mukaan ja kaikille löytyy varmasti tekemistä!

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta viimeistään n. 2 viikkoa ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan.

Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta. Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.

Matkapaketit

Tutustu Elämys Sport tarjontaan
Ei matkapaketteja valitulla haulla