Fc Barcelona matkapaketit

FC Barcelona

Lähde Camp Nou:lle kokemaan huippujalkapalloa ja näkemään maailman parhaita pelaajia viheriöllä.FC Barcelona tunnetaan kauniista jalkapallostaan ja hienosta hyökkäävästä futiksesta. Barcelona on yksi maailman suosituimmista jalkapalloseuroista ja myös yksi menestyneimmistä. Viime vuosina Barcelonankin taso on hiukan nytkähdellyt, mutta seura ei koskaan ole kaukana mestaruuksista. Camp Nou vetää melkein 100 000 fania kannustamaan Blaugranaa ja tarjoaa uniikin kokemuksen, etenkin suurissa peleissä missä panokset ovat kovat ja fanit kannustavat joukkuettaan koko sydämestään.

Barcelonassa voi hyvin viettää pitemmänkin loman, joko kaupunkiin tutustuen tai yhdistää jalkapallon sekä rantaloman hiukan Barcelonan kaupungin ulkopuolella. Loma reissulle voi ottaa koko perheen mukaan ja kaikille löytyy kyllä tekemistä! Jalkapallokin on paikan päällä tuhansien fanien joukossa hyvin erilainen kokemus, kuin tv:n kautta katsottuna, joten voimme suositella lipun ostoa jokaiselle perheenjäsenelle!

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 1 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.