Atletico Madrid matkapaketit

Atletico Madrid

Atletico Madrid pelaa ottelunsa upealla Wanda Metropolitan areenalla.


Club Atletico de Madrid on Espanjalainen suurseura maan pääkaupungista Madridista. Vuonna 1903 perustetun seuran palkintokaappiin kuuluu niin Europa League mestaruuksia kuin toistakymmentä La Ligan mestaruutta.

Madridin kaksi jalkapalloseuraa Real Madrid sekä Atletico Madrid kilpailevat La Ligassa omilla kotistadioneillaan. Pääkaupungin suurseurojen välinen paikalliskamppailu on molemmille seuroille yksi kauden suurimpia kohtaamisia. Atletico Madrid on perinteisesti nähty olevan se pienempi haastaja. Kuitenkin Diego Simeonen saavuttua joukkueen päävalmentajaksi, on seura pystynyt kääntämään maineensa ja noussut jalkapallon huipulle.

Madridissa yhdistät kätevästi kaupunkiloman ja huippujalkapallon. Espanjalaisen jalkapallokulttuurin lisäksi kaupungista löytyy tunnelmaa myös stadionin ulkopuolelta. Maan pääkaupungista löytyy tekemistä ja nähtävää useaksi päiväksi.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan viimeistään vasta n. 2 viikkoa ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.