Atletico Madrid matkapaketit

Atletico Madrid

La Ligan hallitseva mestari Atletico Madrid pelaa ottelunsa upealla Wanda Metropolitan areenalla.

Atletico Madrid on toinen Madridin joukkueista ja perinteisesti nähty olevan se pienempi haastaja. Atletico kärsi myös pitkään maineesta kesto epäonnistujana, joka ei mestaruuksiin yltä. Kuitenkin Diego Simeonen saavuttua joukkueen päävalmentajaksi vuonna 2011, on seura pystynyt kääntämään maineensa ja noussut jalkapallon huipulle. Joukkue voitto Simeonen johdolla La Liga ja pääsi Mestarien Liiga finaalin kaksi kertaa, jossa fanien suureksi pettymykseksi kokivat tappion pahimmalle viholliselle Real Madridille. ”Cholon” jalkapallo on intensiivistä ja periksiantamatonta, joukkue puolustaa yhdessä ja kentällä annetaan kaikkensa.

Madrid tarjoaa upeat puitteet kaupunkilomalle, jonka voi kätevästi yhdistää jalkapalloelämykseen. Madridista löytyy paljon nähtävää ja ruokakulttuuri on upea. Tekemistä löytyy siis koko perheelle!

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 1 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta.

Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa: 09 2510 2030 tai myynti@elamyssport.com.