Inter Milan - Benfica 3.10.2023

Mestarien Liigan matkat


Elämys Sport vie sinut paikan päälle katsomaan Euroopan parasta jalkapalloa. Mestarien liigan ottelut tarjoavat ainutlaatuisen jalkapallokokemuksen ja meidän kauttamme voitte ostaa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Matkapaketteihimme sisältyy lennot, hotellit sekä otteluliput.


Dynaamiset matkapaketit

Dynaamisissa paketeissa voit valita mieleisesi ajankohdan ottelun ympäriltä sekä haluamasi hotellin ja lennon. Varausmoottorimme hakee sinulle oletuksena edullisimman lentovaihtoehdon. Voit halutessasi vaihtaa lentovalintaa. Kohteissa on satoja hotelleja, joista olemme valinneet kokemuksemme mukaan toimivimmat hotellit suositelluiksi hotelleiksi. Voit toki myös valita kaikista yli tuhannesta hotellista mieleisesi, jos suosittelemiemme hotellien joukosta ei löydy sinulle mieleistä vaihtoehtoa. Otteluliput ovat virallisia hospitality-lippuja ja otteluun pääseminen on taattua.


Huomioitavaa Mestarian liigan ottelumatkojen kohdalla:

Elämys Sport ei vastaa otteluiden aikataulumuutoksista. Ottelulipputilaus on heti sitova. Vahvistettuja lippuja ei voi muuttaa/perua. Ottelulippujen peruutuskulu on 100%. Dynaamiset matkapaketit maksetaan varauksen yhteydessä, perumiskulut ovat palveluiden perumisesta johtuvat todelliset kulut.Paikat ottelussa sijaitsee kotijoukkueen osiossa. Vierasjoukkueen asusteiden pitäminen ottelussa on kielletty. Vierasjoukkueelle suosiota osoittaminen saattaa johtaa stadionilta poistamiseen.