FC Bayern München matkapaketit

Bayern Munich

Saksan menestynein joukkue FC Bayern München pelaa kotiottelunsa 75 000- paikkaisella Allianz Arenalla.


Vuonna 1900 perustettu Saksalainen jalkapallojätti on voittanut Bundesligan mestaruuden yli 30 kertaa. Tämän lisäksi seura on moninkertainen Champions Leaguen voittaja. Tunnelma Bayernin kotiotteluissa on parasta Saksalaista fanikulttuuria, rummut soivat ja kannatuslaulut raikuvat. Lähde kokemaan tämä mahtava huippujalkapalloa tarjoava elämys!

München on Saksan kolmanneksi suuri kaupunki ja tarjoaa hienot puitteet kaupunkilomalle. Kaupunki tunnetaan erityisesti vuosittaisesta Oktoberfestista, joka vetää turisteja kaupunkiin ympäri maailman. Jos haluat matkustaa Oktoberfestin aikoihin Müncheniin kannattaa varautua korkeisiin hintoihin ja matkat varata todella hyvissä ajoin.

Elämys Sportin matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, majoituksen ja lennot, matkustaminen on siis turvallista ja otteluun pääsy taattua! Huomioikaa matkoja varatessa, että otteluiden aikataulut tarkennetaan vasta n. 2 kk ennen ottelua. Ottelu voi siis liikkua viikonlopun sisällä, joten jos varaatte matkan ennen aikataulun vahvistumista, suosittelemme varaamaan perjantai – tiistai matkan. Lisätietoa voitte kysyä Elämys Sportin asiantuntijoilta. Varaa oma matkapakettisi tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka auttavat mielellään matkapakettien varaamisessa:
09 2510 2030 myynti@elamyssport.com.

Matkapaketit

Tutustu Elämys Sport tarjontaan
13.04.2023 Bayern Munchen - TSG Hoffenheim
Bayern Munchen - TSG Hoffenheim
Saksa
alkaen 685 €/hlö
27.04.2023 Bayern Munchen - Hertha Berlin
Bayern Munchen - Hertha Berlin
Saksa
alkaen 900 €/hlö