Bayern Munchen - FC Schalke 04

Bundesliga

Elämys Sport vie sinut paikan päälle katsomaan maailman parasta jalkapalloa. Bundesliga-ottelut tarjoavat ainutlaatuisen jalkapallokokemuksen ja meidän kauttamme voitte ostaa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Matkapaketteihimme sisältyy lennot, hotellit sekä otteluliput.

Dynaamiset matkapaketit

Dynaamisissa Bundesliga paketeissa voit valita mieleisesi ajankohdan ottelun ympäriltä sekä haluamasi hotellin ja lennon. Varausmoottorimme hakee sinulle oletuksena edullisimman lentovaihtoehdon. Voit halutessasi vaihtaa lentovalintaa. Kohteissa on satoja hotelleja, joista olemme valinneet kokemuksemme mukaan toimivimmat hotellit suositelluiksi hotelleiksi. Voit toki myös valita kaikista yli tuhannesta hotellista mieleisesi, jos suosittelemiemme hotellien joukosta ei löydy sinulle mieleistä vaihtoehtoa. Otteluliput ovat virallisia lippuja ja otteluun pääseminen on taattua.

Huomioitavaa jalkapallomatkojen kohdalla:

Otteluaikatauluja ei ole vielä vahvistettu. Televisiointien vuoksi osa otteluista siirretään perjantaille, sunnuntaille tai maanantaille. Aikataulut vahvistetaan yleensä viimeistään noin 1kk ennen ottelua. Suosittelemme varaamaan vähintään perjantai - maanantai matkapaketin, asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään otteluaikataulujen kanssa ja voimme myös tarjota matkapaketteja joiden palvelut ovat muutoskelpoisia.

Ottelupäivien vahvistumisen jälkeen voitte varata myös 2 yön matkapaketit. Arki-ottelut pelataan yleensä tiistaisin tai keskiviikkoisin, joten niihin suosittelemme varaamaan matkan vähintään maanantaista torstaihin. Elämys Sport ei vastaa otteluiden aikataulumuutoksista.

Ottelulipputilaus on heti sitova. Vahvistettuja lippuja ei voi muuttaa/perua. Ottelulippujen peruutuskulu on 100%. Dynaamiset matkapaketit maksetaan varauksen yhteydessä, perumiskulut ovat palveluiden perumisesta johtuvat todelliset kulut.