Helsinki Red Room <3 Manchester

Tervehdys juuri sinä!

 

Nyt, kun Helsinki Red Room on onnistuttu näyttävästi avaamaan Bryan Robsonin ja kumppaneiden johdolla, toteutetaan seuraava suunnitelmani yhdessä Elämys Groupin kanssa.

 

Aloimme jo ennen pandemiaa pohtimaan minkälainen pelireissu olisi niin ainutkertainen, että sitä ei kannattaisi missata mistään hinnasta. Pohjalle täytyy tietenkin laittaa mielenkiintoinen ottelu Old Traffordilla. Silmään osui heti keväinen kamppailu Evertonia vastaan. Ottelupari on ollut todella tasainen viime vuodet, eikä maalittomia matseja ole nähty sitten vuoden 2009.

 

Lähtö on Finnairin siivin Helsingistä ja Manchesterin päässä järjestettynä kuljetus lentokentältä hotellille (DoubleTree by Hilton), joka sijaitsee parhailla paikoille kaupungin keskustassa. Matsi katsotaan tietenkin Stretford Endin International Suiten paikoilta, joissa astetta paremmat penkit (jos niillä nyt istumaan edes ehtii). Suiten lounge on myös käytössämme kolme tuntia ennen peliä sekä kaksi tuntia pelin jälkeen.

 

Kuten mainitsin, tarkoituksenamme on tehdä täysin poikkeuksellinen pelireissu. Loistavat paikat otteluun ja VIP-kohtelu ovat hyvä alku. Tämän jälkeen homma laitetaankin mielenkiintoiseksi. Järjestän meille vähän aktiviteettia paikan päällä, joka varmasti on jokaiselle täysin uusi kokemus. Sanotaanko vaikka näin, että pääsette viettämään aikaa Manchester Unitedin yhden tai useamman vanhan pelaajan kanssa, sekä kuulemaan tarinoita seuran kulisseista. Enempää en paljasta, jotta yllätys ei mene pieleen!

 

Järjestän myös muuta aktiviteettia Manchesterissa niin, että mukaan lähtevät saavat itse päättää mihin tarttuvat (suosittelen tietenkin tulemaan mukaan kaikkeen). Sen lupaan, että tiedossa on todella ainutlaatuinen pelireissu jokaiselle lähtijälle, eikä nähtävää ja koettavaa tule puuttumaan.

 

Reissun hinta pyrittiin pitämään silti niin edullisena kuin se suinkin on näillä spekseillä mahdollista. Pakettiin sisältyy lennot, lentokenttäkuljetukset Manchesterissa, 3 x hotelliyö aamiaisineen, International Suite VIP-liput sekä minun järjestämät yllätysohjelmat ja kierrokset.

 

Tästä voitte kurkata tunnelman kohottajaksi mitä täällä Suomen päässä järjestettiin, kun avasin Helsinki Red Roomin syyskuussa: https://www.youtube.com/watch?v=a0DaJlJ2tzE

 

Paikkoja reissulle on valitettavasti rajatusti. Ryhmämme koko on maksimissaan 30 henkilöä, ja ohjatuille aktiviteeteille on tärkeää saada pääluku tietoon aikaisin, jotta voidaan taata kaikkien halukkaiden mukaan pääsy. Olethan siis hereillä, sillä tässä ei ole hassumpi paketti joulupukin kuskattavaksi…

 

Lisätietoa reissusta voi kysellä Elämys Groupilta tai suoraan minulta (jere@helsinkiredroom.com). Tervetuloa mukaan tähän reissuun, jota on ehditty pandemian takia suunnitella nyt kolme vuotta!

 

Cheers,

Jere